Allora.

Back here agian, bloggandet är inte min/våran grej har jag märkt, vi har ganska många läsare men vi orkar ej skriva.

Det finns en person som vi kaller den pettro som är bääheras bäääh...utan att skojja. HUr kan du tro att du e överlägsen? hur kan du tro att folk vill ha dig mer än en scoppare tjej? Du vill ha mycket men ger inte ett skit tillbaka, jag hade hört rykten om dig att vi skukke akta oss, men typiskt att vi är så blåögda som vi är så ser vi alltid de bästa i personer, ger de en 1,2 och även en 3 chans. Man visar att amn bryr sig att amn finns där, men avd får man i gengäld? Du är som gollum, du ahr fan 2 personligheter? hahah jag kommer aldrig glömmanär du steg in i rummet när alla ahde det bra sen räcker du uppp handen som om det vore skola och du ska tacka renato att du ens fick uppmärksamhet så säger du " jag har hicka" OFTA man säger så när alal gör något annat! haha du är en dödmås på ritigt va? jag märkte det de första gånegrna jag träffa dig men ville inte vara för elak och ha förutfattade meningar ( n ska tacka mamma och pappa). iallafall du e merda hela vägen upp...modell? det måste fan vara en helt blind person sopm kontakta dig, skojar inte.

Iallafall:) livet rullar på, något väldigt bra har hänt mig faktist, ger mig lycka och förhoppingar masssvis, för första gången, ren tur elle destiny? jadu vi får se och jag ska göra mitt bästa inte klanta till dig..

ajde puss och kram

Honesty is a great gift

Hejsan alla :)

Förlåt för lite uppdatering men det är probelm med internet. Har inte haft internet på ungefär 5 dagar, känner mig som en grott människa:( Sen har jag fått en ny mobil och alla mina nummer är försvunna:( så har inte kunnat komminicera med folk:(. Iallafall så idag är det fredag skolan slut efter 3 timmars matte lektion, ( jag överlevde) :D. Nu är jag med IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS och brodern giovinco. Vi ska gymma sedan festa hoppas vi :) men med de 2 vet man aldrig vad som händer. sen kommer våran egna jojo kiko :) så det kommer iallafall bli lyckat.

Hur ska man reagera om någon man inte alls gillar( har känslor för) ringer dig 24/7 smsar så din sönder laggar upp och de slutar inte fat man säger mycket vänligt att man inte är interesserad. Någon som kan hjälpa till med förslag. Jag har inga kvar :(

puss på er alla :D

Buona Notte

Heeellö, hur står det till! Inte heller skrivit på ett tag men det ska vi ändra på :- )

Dagen har varit riktigt lyckad för min del. Idag var jag på min praktikplats (inte prakiserat på länge) Lackerings firman Svenska Bil AB. Det blev så lyckat att jag fick måla bilar hela dagen. Riktigt kul var de men det är svårare än vad man tror krävs en enorm teknik och känsla för det här. I början var jag lite ringrostig jag fick en "rinning" på lacken med andra ord färgen börja rinna från plåten pga av att jag matade på lite för mycket. Men lätt fixat låta den torka på med UV lampan och slipa bort "gardinerna" lite lätt. Efter det så flöt det på mycker fint. Allt som jag målade kom perfekt ut bra nyans lagom med klarlack alla föremål jag lackade blev 100%. Jag blev glad faktiskt hade inte lackat på ett bra tag och det gick hur bra som helst ändå. Nästa steg blir motivlackering där har vi konstnärliga grejer. Vi får se hur det går imorgon.

Efter praktiken åkte jag hem käka lite snabbt och sedan iväg och lyfta skrot. Att lyfta skrot kan vara riktigt jobbigt tråkigt och tröttsamt men för mig är de ett mål. Det krävs mycket svett och tårar innan du når ditt mål men för varje dag är man ett steg närmare och den känslan är obeskrivlig. Efter varje pass känner man verkligen lättnads känslan. Sedan var det hem duscha och äta sen lite snabb plugg.

MVH Bröderna Giovinco!


Here we go aigan!

Scusa, sorry, förlåt alla läsare! Det har varit lite tvister och hinder så att jag inte har kommit in i datan! Sedan var jag i köpenhman med min underbara familj i en vecka också! Men sportlovet försvann innan jag ens kommit på att det var :(. Men Jag han nästan med allt så som, vara med familjen, träffa mina närmaste kompisar och festat lite smått och gott. Ja det e skönt! Dagen som spenderade jag med Renato för att hitta en dator till mig..jag tror vi yrade som höns i kanske 4 timmar utn att fatta något om datorer...vi är fotbollsspelare inga data fantaster som ni kanske förstår! Jag vill verkligen klippa mig! men jag har lovat att inte göra det framtills den 1 maj...Hur ska jag klippa mig eller ska ajg fortfarande ha så har? 

1, Långt



2. Mellan




3. Kort





PUSS ALLA

RSS 2.0